Despre noi ...

About Us

Suntem o companie de top

specializată în execuţia de produse din pielărie

Conirom este un producător de încaltaminte romanească de dama şi bărbaţi, din piele 100% naturală, care creează pantofi, sandale, cizme, ghete, balerini, botine etc... Cei peste 16 ani de experienţă ne ajută să le oferim clienţilor noştri numai încaltaminte comodă, de calitate, accesibilă ca preţ şi mereu în pas cu moda.

Produsele realizate se vând în mare parte pe piata externă,având un design modern şi o calitate exceptională datorată atat materialelor folosite, procesului de producţie bine organizat cât şi personalului de înaltă calificare.

Materia prima folosita in productia de incaltaminte este una de calitate superioara. Produsele sunt lucrate manual, fiecare detaliu fiind realizat minutios, pentru ca in cele din urma, rezultatul eforturilor noastre sa innobileze tinuta clientilor.Producţie de pahare de hârtie

Suntem de asemenea producatori de ambalaje de carton şi de pahare de carton pentru băuturi calde şi reci, albe, generice sau personalizate . Paharele oferite de societatea noastra pot fi utilizate atat pentru, bauturi calde-fierbinti cat si pt. cele reci.

De ce carton şi nu plastic?

Plasticul nu este un material biodegradabil, în schimb hârtia da şi se poate recicla. Reprezinta o modalitate foarte eficienta de a personaliza o afacere, clientul îşi alege designul, paharele sunt personalizate cu firma clientului, ceea ce la paharele din plastic nu e posibil.