Articole

Despre cum întreţinem încălţămintea.

Post Title

Încălţămintea din piele naturală necesită o îngrijire particulară în special toamna şi iarna, când pantofii se umezesc şi se murdăresc. Dacă însă sunt îngrijiţi pantofii pot fi păstraţi ca noi pe parcursul întregului interval. Pentru acesta exista cateva trucuri pentru intretinerea eficienta a încăltamintei din piele, care nu va ajuta doar sa va bucurati mai mult timp de perechea preferata de pantofi, ci si sa o faceti sa arate în permanenţă ca nouă!

Citeşte

Cum alegem pantofii potriviţi?

Post Title

Achiziţionarea pantofilor este un proces important. Cum să cumperi pantofii ca ei sa nu devină o problemă. Este imperativ să găsiţi pantofi care să vă protejeze picioarele de complicaţii severe. Din păcate, nu sunt rare situaţiile in care încălţările sunt o adevărata tortura, si se lasă cu glezne sucite, bătături, degete lovite si sângerări. Aici găsiţi sfaturi şi câteva ponturi pentru găsirea pantofilor potriviţi pentru picioarele voastre.

Citeşte

Cum trebuie etichetată încaltamintea?

Post Title

Ce trebuie să conţină eticheta? Eticheta trebuie să conţină numele şi/sau firma producatorului, adresa producatorului, tara de origine, mărimea, instructiuni de folosire şi pastrare.Pe etichetă trebuie, de asemenea, să se indice materialul principal din care este confectionată partea de deasupra, captuseala si talpa încaltamintei. Acest lucru poate fi făcut fie prin folosirea unor pictograme (simboluri), fie prin exprimare în cuvinte.

Citeşte

Depozitează încălţămintea

Post Title

Depoziteaza incaltamintea intr-un loc racoros si uscat, unde sa nu fie praf si igrasie. Acest lucru te poate ajuta sa te bucuri foarte mult timp de propria incaltaminte. Cel mai indicat este ca depozitarea sa se faca in cutia originală. Indiferent daca locuim la casa sau la apartament mereu este nevoie de mai mult loc pentru a ne pune hainele si incaltamintea, iar cand garderoba sau cuierele nu mai sunt de ajuns, trebuie sa apelam la creativitate.

Citeşte