Despre piele

Depozitează încălţămintea

Post Title

Generalităţi

Depoziteaza incaltamintea intr-un loc racoros si uscat, unde sa nu fie praf si igrasie. Acest lucru te poate ajuta sa te bucuri foarte mult timp de propria incaltaminte. Cel mai indicat este ca depozitarea sa se faca in cutia originală. Indiferent daca locuim la casa sau la apartament mereu este nevoie de mai mult loc pentru a ne pune hainele si incaltamintea, iar cand garderoba sau cuierele nu mai sunt de ajuns, trebuie sa apelam la creativitate.

Soluţii ingeniose şi gratuite pentru a depozita încăltamintea.

Cel mai la indemana si benefic pentru pastrarea oricarui tip de pantof este in cutia lor originala. Insa, de cele mai multe ori spatiul nu ne ajuta, insa rezervati acest privilegiu macar perechilor pretentioase, din piele intoarsa, satin, lac. Ataseaza-le cate o fotografie, asa te vei hotari instant.

Post Title

Tevile de PVC se pare ca isi gasesc din ce in ce mai multe utilitati. Au bifat-o si pe aceasta, de a depozita pantofi. Macar pe cei de sport, papucii, cizmele de cauciuc, daca il amplasati in debara sau garaj.

Post Title

Le poti da o alta utilitate umeraselor.

Post Title

Suport orizontal pentru prins pe perete.

Post Title

Poţi realiza dulapuri moderne pentru depozitare.

Post Title

Post Title

Post Title

Trucuri

Cand asezi pantofii in raft, vor incapea mai multi daca ii asezi unul cu fata, iar celalalt cu spatele.

Post Title

Cand pui la pastrare cizmele pentru iarna, ai grij sa sa le cureti de praf cu o perie, sa le hidratezi cu o crema de ghete cu grasime (daca este cazul), sa le stergi cu o carpa moale, apoi sa le umpli cu pungi, hartie, pentru a sta drepte si a nu isi forma riduri adanci prin uscarea pielii. Pentru a pasta pozitia verticala a carambului cizmei poti sa pui si o revista rulata, o sticla de plastic sau un suport special din comert.