Despre piele

Cum alegem pantofii potriviţi?

Post Title

Achiziţionarea pantofilor este un proces important. Cum să cumperi pantofii ca ei sa nu devină o problemă. Este imperativ să găsiţi pantofi care să vă protejeze picioarele de complicaţii severe. Din păcate, nu sunt rare situaţiile in care încălţările sunt o adevărata tortura, si se lasă cu glezne sucite, bătături, degete lovite si sângerări. Aici găsiţi sfaturi şi câteva ponturi pentru găsirea pantofilor potriviţi pentru picioarele voastre.

Dacă petreceţi mult timp în picioare, atunci aveţi nevoie de pantofi care atenuează presiunea şi reduc riscul apariţiei ulceraţiilor. Pantofii trebuie să vi se potrivească perfect în picior, limitând jocul articulaţiilor. Aceştia reduc riscult inflamaţiilor, elimină durerea şi îi permit piciorului dumneavoastră să funcţioneze într-un mod adecvat.

Dacă ai probleme în achiziţionarea pantofilor perfecţi, optează pentru cei din Velco sau cu şireturi. Sunt flexibili şi îţi poţi ajusta strânsoarea cum îţi e convenabil. Pielea sau vinilinul sunt cele mai bune materiale pentru încălţăminte. Materialele mai moi lasă piciorul să respire. Dacă picioarele dumneavoastră au tendinţa de a se umfla, materialele moi şi uşoare sunt cele mai indicate.

Alegeti incaltari care se potrivesc stilului tau, nu te arunca neapart la ce este la moda. Ultimele trenduri se bat uneori cap in cap cu ceea ce ne place si ne avantajeaza. In plus, poti scapa cu ceva bani economisiti daca nu te indrepti catre cele mai noi si mai in voga produse.

Atentie la talpa ultra-subtire si dreapta. Dupa ce ani la rand, medicii ortopezi au avertizat asupra pericolelor reprezentate de tocurile prea inalte, de cand cu noua moda trebuie sa privim si la extrema cealalta. Talpa ultra-subtire poate avea doua dezavantaje majore: daca nu este indeajuns de flexibila, te vei alege cu bataturi chiar si dupa primele 10 minute de mers. Apoi, indiferent de flexibilitatea talpii, aceasta nu ofera protectie piciorului. In traducere: adolescentele, risca o dezvoltare anormala a oaselor, pe cand femeile mature se pot confrunta cu dureri la nivelul gleznelor, al genunchilor si al spatelui mai tarziu in viata.

Cunoaste-ti stilul. Este una sa-ti cumperi pantofi pentru ocazii speciale, care te fac sa arati incredibil pentru cateva ore si apoi raman intr-o cutie, si altceva sa cumperi ceva ce vei purta zilnic si care va deveni parte din viata ta. In cei din urma trebuie sa poti avea incredere ca iti flateaza piciorul, dar il si ajuta, indiferent daca vorbim de stat 8-10 ore la birou, de alergat dupa copii in parc sau de o noapte lunga in club.